Film i TV

Ništa nije slutilo na debakl: Ovako je Željko Joksimović izgledao na prvom vjenčanju

Jovana i Željko Joksimović uživaju u ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova, međutim, pjevačeva prva supruga Vesna se sve češće pominje u javnosti.

Željko Joksimović - Alo.rs

Naime, Željko i Vesna vjenčali su se 1995. godine, kada je pjevač imao svega 23 godine, a sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija sa bajkovite ceremonije.

Vesna je nosila vjenčanicu koja je u to vrijeme bila veoma moderna, sa zanimljivim detaljima oko vrata, a izgled Željka Joksimovića potpuno je drugačiji od današnjeg.

-Željko i njegova bivša supruga Vesna bili su moji đaci. Išli su u isto odjeljenje, ali tada niko nije mogao ni da pomisli da će se jednog dana vjenčati. Jednog dana vidio sam Vesnu da dolazi kod Željka i da se drže za ruke. Bilo mi je drago jer sam znao da su oboje dobra djeca. Dobacim: „O, dobar dan, komšinice“, a ona se zacrveni. Poslije čujem da pričaju po kraju kako se zabavljaju. Nešto kasnije ona se gotovo preselila kod Joksimovića. Ubrzo su se i vjenčali – ispričao je svojevremeno nekadašnji direktor Valjevske gimnazije, Milan Srećković.

Iako je sve izgledalo bajkovito, brak Vesne i Željka nije potrajao. U to vrijeme spekulisalo se da je do razlaza došlo zbog pjevačeve ambicije i želje da izgradi uspješnu karijeru.

Nakon razvoda Željko se preselio u Beograd dok su Vesna i njihova kćerka Mina nastavile život u Valjevu. O prvoj supruzi Joksimović je imao samo riječi hvale:

-Vesna je majka mog djeteta i ima posebno mjesto u mom životu. Bilo bi ružno da je drugačije. Mi se, u stvari, nikada nismo ni rastajali. Svakodnevno se čujemo i imamo odličan odnos, piše Express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh