Film i TV

ANĐELA U ŠOKU ZBOG JELENINOG POSTUPKA: Karleuša došla na Đuričićkin profil i napravila pometnju JAVNO!

Odmah se oglasila.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić nije više dio “Zadruge”, ali je itekako i dalje glavna tema na društvenim mrežama i u medijima. Đuričićeva se posvetila svom novom, voditeljskom poslu, a aktivna je i na svim mogućim mrežama gde svoje fanove redovno obaveštava o svemu što joj se dešava.

Anđela je sada sa svojim pratiocima na TikToku i Instagramu podijelila vijest koja ju je posebno usrećila, a kako je objasnila, jedna od naših najvećih zvezda, Jelena Karleuša joj je lajkovala sliku na Instagramu.

– Ljudiii, vidite ko mi je lajkovao sliku! Mislim realno i vi biste se obradovali, mislim kao pogledala mi je i stori, al ne moram baš sve da kačim… Karli bič, Karli bič – pričala je Anđela u kameru, a potom priložila i skrinšot Karleušinog lajka kao “dokaz”.

Jelenin lajk zaista stoji na slici koju je Anđela posljednju objavila, a čini se da ju je najviše privukao opis koji je Crnogorka stavila pored fotografije, budući da je nešto slično Jelenin stav o ženama u šoubiznisu.

– Čim počneš da napreduješ u životu, tada počinju da te mrze… ali zapamti da psi ne laju na parkirana auta – stoji u opisu fotke koja se Karli dopala, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh