Film i TV

EVO ŠTA SU DEJAN I ALEKS RADILI ZA VRIJEME REKLAMA! Bivši ljubavnici raskrinkani!

Ona je sve vidjela.

Dejan i Aleksandra - screenshot

“Elita” je počela!

Prvi učesnici stižu u Šimanovce i rijaliti kreće. Marko Janjušević Janjuš, Jasmina Ana i Miljana Kulić stigli su u svoje apartmane, a voditelji su takođe na svojim pozicijama.

Ana Radulović će od ove sezone biti stalni voditelj rijalitija, a čim je stigla u Šimanovce, dala je izjavu za medije. Radulovićeva ne krije koliko je uzbuđena zbog megalomanskog projekta, a kako je prethodne noći u emisiji “Narod pita” ugostila pobjednike i bivši ljubavni par Aleksandru Nikolić i Dejana Dragojevića, pred kamerama je otkrila kako su se oni ponašali za vrijeme reklama, piše Srbija danas.

– Oni se nijednom nisu pogledali u oči, nisu progovorili ni riječ. Za vrijeme reklama je svako bio na svojoj strani, stvarno su ćutali sve vrijeme – otkrila je voditeljka, a šta nam je rekla o pozivu Filipa Cara svojoj vjerenici, pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh