Film i TV

“MILJANA KULIĆ IDE NA ZATVORSKO LIJEČENJE!” Omiljena zadrugarka neće ući u Elitu, stigla ZVANIČNA PRESUDA

Marko Đedović dobio slučaj!

Miljana Kulić - srbija danas

Voditelj i novinar Marko Đedović tvrdi da je dobio presudu u svoju korist, po tužbi koju je prije tri godine podnio protiv Miljane Kulić zbog nanošenja tjelesnih povreda.

Pored dvije godine uslovne kazne, Miljana je navodno osuđena i na psihijatrijsko liječenje u bolnici zatvorenog tepa.

Prije Marka, i Jovana Tomić Matora je dobila presudu u svoju korist, ali i novčanu naknadu, koju joj je sud dodijelio, a i dalje pokušava da je naplati preko izvršitelja. Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji “Narod pita”, Marko je podigao još jednu tužbu, ovog puta za naknadu štete.

– U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko liječenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već donijeta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dvije godine i plus bolničko liječenje od šest mjeseci zbog počinjenog krivičnog djela. Sad ću tražiti i nakadnu štete i tim parama pomoći nekom djetetu da se izliječi – rekao je Đedović, prenosi “Svet”.

– Odlučio sam se na dalje gonjenje, kako bih novac donirao, ali pare ću javno odnijeti, a ne da lažem kao pojedini, kako su pared dobijene na kocki uplatili bolesnoj djeci. Donijeta je presuda, samo treba da se objavi. I Matora je dobila presudu u svoju korist i dodijeljena joj je novčana naknada i sada to naplaćuju izvršitelji. da nije donesena presuda, Matora ne bi mogla da naplati te pare – završava budući učesnik “Elite”.

S obzirom na delikatnost situacije i činjenicu da ako je presuda donijeta, ona će u tom morati da bude sprovedena, a Miljana time gubi mogućnost ulaska u rijaliti. Pozvali smo i Miljanu i Mariju Kulić za komentar, ali se do zaključenja ovog teksta nisu javile, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh