Film i TV

“IZDAJA!” Pred potvrđeni ulazak u “Zadrugu 7”, Milena Kačavenda ZAREŽALA! Pomenut i NOVAC – Tuga!

Kuma nacionale ne prestaje da šokira javnost!

Rijaliti program pod nazivom ”Elita” zvanično počinje 3. semptembra, a jedna od do sada poznatih učesnika je upravo najpoznatija kuma na našim prostorima Milena Kačavenda, koja je ponovo je šokirala javnost pred ulazak u novu sezonu “Zadruge”.

Na svom Instagram nalogu ”kuma nacionale”, kako je pojedini nazivaju, objavila je fotografiju, na kojoj je u prvom planu skupocijeni telefon marke Apple, a u opisu slike je poručila svojim pratiocima važnu poruku:

– Najtužnije kod izdaje je što nikad ne dolazi od strane neprijatelja – napisala je Milena u opisu slike.

Poznato je da su Milena i drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6”, Ana Ćurčić bile dugogodišnje prijateljice, a po Ćurčićkinom izlasku iz rijalitija, sve se promijenilo. Kume su zaratile, a sukob i provokacije do danas ne prestaju:

-Tvoja bivša kuma je najavila novi program, prenošenje svog iskustva žrtvama nasilja i anksioznim osobama i da će im naplaćivati, jer vrijeme košta! – komentar je jednog od fanova.

-Tuga…- kratko i jasno je odgovorila Kačavenda.

Milena je poznata po svojim kontroverznim izjavama, a na nama ostaje da nagađamo da li je ova poruka bila namIJenjena njenoj kumi Ani Ćurčić, ili nekome drugom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh