Film i TV

Anđela Đuričić u novoj blamaži – ocrnjena zbog ovih postupaka!

Varnice samo sijevaju!

Anđela Đuričić - screenshot

Sinoć je na ružičastoj televiziji održano još jedno izdanje emisije “Narod pita” koje je bilo, pa malo je reći uzbudljivo, budući da je Darko Tanasijević ugostio, nikog drugog do Maju Marinković, koja je svakom svojom izjavom uspjela da izazove uzburkane reakcije svih prisutnih u studiju, pa i celokupne javnosti.

Jedna od aktuelnih i mnogobrojnih tema, svakako je bilo analiziranje ponašanja učesnika “Zadruge 6”, a na tapet je došla i, pogađate ko? Anđela Đuričić!

– Majo ko ima ljepšu kosu ti ili Anđela Đuričič? -pitao je Darko.

– Anđela ima lijepu prirodnu kosu moram reći iako je sva onako nakaradna. Smatram da je ona fizički okej ali je unutra jako šuplja i nesrećna. Sve ovo što sada radi je njena nemoć. Kada da ti vjerujemo, kada se predstavljas kao svetica u prvoj Zadruzi ili sada? -rekla je Maja.

– Ona je govorila da nije kao ti jer se to njoj desilo a tebi se ponovilo -rekao je Darko.

– Ako si ti tako pošten ne može da ti se desi. Ne postoji opravdanje. Ja niti morališem ali ne može da ti bude opravdanje da si se zaljubila. Ne može meni da bude opravdanje za Janjuša da sam se zaljubila. Ja sam realna -rekla je Maja, piše Srbija Danas.

– Moj favorit je bila Aleksandra – rekla je gledateljka.

– Vjerujte mi, da ste me upoznali ja bih Vam bila draža – našalila se Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh