Film i TV

OPŠTI HAOS U STUDIJU: Marinkovićeva skočila sa stolice, publika u nevjerici vrištala – ovo prethodilo skandalu!

Vilice su popadale nakon ovog postupka!

Maja Marinković / Youtube printscreen/ Zadruga Officia

Sinoć je na ružičastoj televiziji održano još jedno izdanje emisije “Narod pita” koje je bilo, pa malo je reći uzbudljivo, budući da je Darko Tanasijević ugostio, nikog drugog do Maju Marinković, koja je svakom svojom izjavom uspjela da izazove uzburkane reakcije svih prisutnih u studiju, pa i cjelokupne javnosti, piše Srbija danas.

Maja je u jednom momentu ustala sa stolice i napravila pravu pometnju, da je publika počela da se komeša, a voditelj je u trenutku ostao zatečen.

Preciznije, Maja je u pomenutoj emisiji ustala sa stolice kako bi svima pokazala izvajano tijelo i tom prilikom istakla da ona nema potrebu da koristi fotošop, o čemu se nekoliko puta pisalo, a onda je i pokazala kolika će njena silikonska zadnjica izgledati.

Kako bi svima jasno pokazala, Maja je ustala i prošetala, a u publici je nastao veliki haos. Svi su počeli da joj aplaudiraju i da vrište od smijeha, jer nije imala problem da ispozira pred kamerama. Voditelj Darko je ostao šokiran kada je ugledao Maju u ovom izdanju, jer se nije nadao njenom performansu pred svima.

Sve pomenuto, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh