Film i TV

NAKON VJENČANJA; SADA NAS OČEKUJE I RAZVOD – svi okrivljuju Anitu, a Matoru žale

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su početkom prošlog mjeseca stale na ludi kamen u Crnoj Gori, a već za par dana ulaze u novi rijaliti televizije Pink.

Naime, njih dvije su se pojavile ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gdje su se održavali sistematski ljekarski pregledi za buduće zadrugare. Ova vijest se proširila, a o njihovom ulasku su razgovarali i Matorini prijatelji.

Naime, bivši zadrugari Zvezdan Slavnić i Nenad Aleksić Ša su održali “lajv” na TikToku, gdje su pričali o braku svoje prijateljice i njenom ulasku u “Elitu”. Kako su istakli, njoj će u novom rijalitiju biti pakleno i ne bi ih začudilo da dođe do razvoda braka.

– Brate, brinem se za Matorića kako će to da izgleda na kraju – rekao je Zvezdan Slavnić.

– Ne znam šta da kažem. Volim je kao sestru, ali ne znam šta da joj kažem – dodao je Ša.

– Ne znam na šta će to da liči… – nadovezo se Slavnić.

– Želim joj svu sreću, ali šta će biti… Kad sam vidio ko sve ulazi… – rekao je reper.

– Ekipa je ozbiljna. Otišlo je baš na neki ozbiljniji nivo. Ali ne brinem ja to, ja brinem samo za Matoru. Mislim da će da bude haos. Pogotovo sa Anitom. Kakva će to ljubomora da bude – istakao je Zvezdan, piše srbija danas.

Detaljnije u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh