Film i TV

“OVAKO SMO TI I JA SINOĆ!” Maja KRALJICA PROVOKACIJA podijelila fotografiju sa Carem – potkačila Filipa i Aleks?!

Gdje ima dima, ima i vatre!

Maja, Aleksandra i Filip - srbija danas

Bivša zadrugarka Maja Marinković oglasila se na svom profilu na socijalnoj mreži Instagram i novom objavom šokirala sve svoje pratioce. Marinkovićeva je podijelila snimak iz šeste sezone rijalitija “Zadruga”, na kojem razgovara sa bivšim dečkom, Filipom Carem i Markom Đedovićem. Njih troje se na ovom snimku smiju i šale povodom dešavanja na jednoj od žurki, zbog količine alkohola koji su popili.

– Ovako ti i ja sinoć – stajalo je u opisu objave koju je Maja podijelila.

Podsjećamo, Aleksandra Nikolić juče je sa svog naloga na društvenoj mreži Instagram uklonila sve fotografije, pa i one sa vjerenikom Filipom, zbog čega su mnogi posumnjali da je njihovoj ljubavi došao kraj i da su odlučili da stave tačku na svoj emotivni odnos.

Maja je poznata kao kraljica provokacija, pa je vjerovatno i njena posljednja objava, na kojoj je Car sa njom u snimku, način da potkači svog bivšeg dečka i pobjednicu šeste sezone rijalitija “Zadruga”. Da li će Maja poslije ovoga pokušati da dođe do Filipa Cara i pokuša da obnovi, po ko zna koji put, ljubavnu vezu koju su imali ili je definitivno okrenula novi list, pa zato bez problema svog bivšeg dečka dijeli na Instagram storiju, ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh