Film i TV

PRODUKCIJA NE MOŽE BEZ FILIPA CARA?! Novi takmičar “Elite” otkrio koliko je SLIČAN SA SUNARODNIKOM!

Kao jaje jajetu!

Filip Car - Srbija Danas/Milana Pavković

Danas je treći dan sistematskih pregleda potencijalnih učesnika “Zadruge 7 Elita”.

Ekipa vašeg omiljenog portala Srbija Danas nalazi se ispred klinike u centru Beograda gdje takmičari dolaze na ljekarske preglede, a trenutno je većina lica sasvim nepoznata javnosti.

Uskoro počinje nova sezona “Zadruge” koja će nosiiti naziv “Elita”, a samim tim svaki od učesnika mora da prođe rigorozni sistematski pregled, te nam se predstavio i sljedeći takmičar.

srbija danas

– Ja sam Sanjin Horvat i dolazim iz Rijeke, imam 36 godina. Bavim se ugostiteljsvom – predstavio se takmičar pred našom ekipom.

Dolaziš iz Rijeke i podsjećaš fizički na Filipa Cara. Da li si i karakterno sličan njemu?

– To mi često kažu. U nekim trenucima ću možda i biti kao on, ali ne nasilje. Ulazim zauzet i partnerka mi nije sretna zbog toga. Sviđa mi se projekat i želim da probam – bio je nedorečen potencijalni takmičar.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh