Film i TV

NAJVEĆA PROMJENA U HISTORIJI ZADRUGE! Produkcija zvanično saopštila – ovakvu izmjenu u poslednji čas niko nije očekivao!

Nestrpljivo očekujemo početak nove sezone!

Elita, Zadruga - srbija danas

Rijaliti program “Zadruga” gledali smo u proteklih šest sezona na kanalu Pinka. Ovo je jedan od najvećih televizijskih formata u čitavom regionu, a sada je u toku priprema za novu sezonu koju ćemo imati prilike da pratimo uskoro na malim ekranima, piše srbija danas.

Dosta se spekulisalo o tome šta će se to promeniti u narednoj sezoni i kakva nas sve iznenađenja očekuju. Nema sumnje da će ovo biti jedan od produkcijski najzahtjevnijih projekata dosad. Takmičari su se do sada borili za nagradu od 50.000 evra, dok će u novoj TV sezoni nagrada za prvoplasiranog takmičara iznositi vrtoglavih 100.000 evra, a praznih ruku neće ostati ni oni koji osvoje drugo i treće mjesto. Enterijer i spoljašnjost Bijele kuće u potpunosti su promijenjeni i sigurno će opravdati očekivanja gledalaca.

Najveća promjena jeste u samoj izmeni imena rijatilija koji više neće zvati “Zadruga”, već će nositi upečatljiv naziv “Elita”.

U voditeljskom sastavu ove sezone naći će se dobro svima poznata lica, ali će ova ekipa dobiti pojačanje: Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Ana Radulović i Maša Mihailović.

Potpun spisak takmičara ovogodišnje sezone još uvek nije poznat, zasad je potvrđeno da će se među njima naći: Marko Đedović, Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić i Marko Josipović.

Takođe, tačan početak “Elite 7” javnosti je nepoznat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh