Film i TV

PRED ULAZAK U “ELITU” POSJETILI MANASTIR OSTROG: Pomolili se da njihova ljubav bude jača od iskušenja?!

Lijepo od njih…

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele, nedavno su obnovili svoju ljubavnu vezu nakon kratkog raskola.

Između njih se dogodio raskid, ali je bio kratkog daha, jer kako su i sami istakli svojim objavama na društvenim mrežama, njihova ljubav pobijedila je sve.

Nedugo nakon obnove, Cvele je vjerio Anju, čime se ona i pohvalila na društvenim mrežama, a ovog puta otišli su korak dalje. Kako su odlučili da ljetovanje provedu u Crnoj Gori, ovaj ljubavni par posjetio je Manastir Ostrog, odakle su objavili fotografije.

Cvijetić je nju ljubio u čelo, a njih dvoje su fotografisali i svoje ruke, te na njenoj fotografiju obasjava vjerenički prsten, a ono što nikome nije promaklo, jeste njena brojanica na kojoj se nalazi krst.

Ona je ovom prilikom izjavila ljubav svom momku.

– Pred Bogom ti se kunem, bez tebe ja ne umijem – napisala je Anja, a njen vjerenik Cvele dodao je, da kako joj se zauvijek kune da je njegova do groba.

Takođe, spekuliše se da njih dvoje ulaze i u “Zadrugu 7 – Elita”, a možda su upravo otišli pred Boga, kako bi im pomogao da odole svim iskušenjima koja Bijela kuća nosi? Ko zna, saznat ćemo da li će uspeti ukoliko uđu, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh