Film i TV

ISPLIVALA SPORNA FOTOGRAFIJA MENSURA I KAČAVENDE! Evo da li su se budući učesnici zaista POLJUBILI

Milena Kačavenda i Mensur Ajdarpašić uhvaćeni su zajedno na Adi Bojani i to u vrlom prisnom izdanju.

Kako je izvor blizak Kuriru saznao, budući učesnici Elite su se srdačno pozdravili ali i vrlo blisko razgovarali te je sve izgledalo kao da su na ivici poljupca.

Milena je za Kurir ispričala detalčje odnosa sa Mensurom, ali i otkrila da su joj stizale prijetnje na Instagramu i da je ucjenjena od strane nepoznate, ukoliko ne plati određenu sumu novca da će se slike pustiti u javnost.

– Noćas sam dobila slike i snimak iz plažnog bara u privatnim porukama na Instagramu gdje smo Mensur i ja zaista jesmo bili. Sasvim slučajno sam ga srela i javila mu se s obzirom da zajedno ulazimo u Elitu. O bilo kakvoj vezi među nama nema govora, bio je to sasvim slučajan susret. Mensur je nasmijan i prijatan momak. Za pomenute fotografije su mi prijetili da će ih objaviti ukoliko ne platim onom ko ih je slikao. Svašta! – izjavila je Milena za Kurir.

Kačavenda je na svom Instagram nalogu podijelila pomenutu spornu fotografiju koja je osvanula na jednoj fan Instagram stranici i otkrila javnosti kako je izgledala situacija između njih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh