Film i TV

ALEKS I CAR ČEKAJU BEBU?! Nakon raskida, palo POMIRENJE! Nikolićka ide u Crikvenicu! OBRT

Aleksandra Nikolić i Filip Car navadno čekaju bebu.

Aleksandra Nikolić i Filip Car - Shutterstock, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Bivši zadrugari su početkom avgusta okončali vezu, a prije nekoliko dana ona je saznala da je trudna, što je bio dovoljan razlog za njihovo pomirenje. Pobjednica “Zadruge 6” je lijepu vijest odmah javila Caru, pa su brzo regulisali svoj odnos i ponovo se zapratili na Instagramu. Novost su saopštili samo najbližem okruženju, a čekaju pravi trenutak da to obelodane i u javnosti.

– Oboje su u čudu. Ni jedno ni drugo nisu očekivali ovakve vijesti. Ona je slučajno saznala. Neko vreme nisu bili u kontaktu, a sada ide kod njega u Crikvenicu – kaže naš izvor i dodaje:

– Poslije nekoliko mjeseci veze i vjeridbe, koja se dogodila u “Zadruzi”, Aleksandrin i Filipov odnos je bio završen, ali nakratko. Sada su se okolnosti promijenile. Ona je u drugom stanju i sada treba da odluče šta će i kako će dalje. Doduše, oboje su željeli bebu i radili su na tome, o čemu je Car nekoliko puta javno pričao. Vidjet ćemo šta će se sve izdešavati jer njih dvoje i u spoljnom svijetu žive rijaliti životom. On je leto proveo u Hrvatskoj, išla je i ona kod njega, zajedno su boravili u Parizu. Od juče reklamira njegov porodični posao na društvenim mrežama – tvrdi naš izvor blizak paru.

Aleksandra ne krije da do sada nikada ovoliko nije bila zaljubljena, ni sa raskidom se nije mirila, a i Car je još po izlasku iz prethodne sezone rijalitija pričao da je ona ljubav njegovog života.

– Nikad nisam imao vezu u rijalitiju da je bila ovakva, niti sam osjećao ovo kao što osjećam sada prema njoj i da imam taj mir. Imao sam ludila, strasti, zaljubljivanja, ali znaš kad sam imao osećaj da će uskoro da se završi i da nema nikave perspektive i da je to trla baba lan – rekao je on nakon izlaska iz rijalitija.

– Kad saberem sve, zadovoljan sam. Naša ljubav, na žalost mnogih, ići će samo naprijed, a ne nazad. Stavovi su nam isti kao i tamo, kako po pitanju nas, tako i po pitanju drugih – izjavio je svojevremeno Car, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh