Film i TV

OBJAVLJENA PRIVATNA PREPISKA DEJANA I ĐEDOVIĆA – procurio razgovor pred početak Zadruge 7 – ovo je teško

Evo šta se dešava.

Pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević je sa svojom djevojkom Jovanom prije nekoliko dana napustio Srbiju, a kako je najavio, oni su krenuli na put oko svijeta, piše Srbija Danas.

– Nađeš nekog da te voli i poštuje i onda možeš na put oko svijeta. Mi smo na naš put krenuli – napisao je Dejan u okviru svoje Instagram objave.

Dragojević redovno dijelile snimke i fotografije sa ovog putovanja, a danas je na njegovom profilu, ali i na Instagram profilu njegovog prijatelja Marka Đedovića, osvanula zanimljiva prepiska.

Naime, voditelj i novinar Marko Đedović, koji je budući takmičar rijalitija “Elita”, otišao je na Crnogorsko primorje, kako bi napunio baterije za sedmu sezonu “Zadruge”. Dragojević i on su razmijenili nekoliko poruka i pokazali jedan drugom kako uživaju na odmoru, a prepisku je Marko podijelio na svom storiju.

– Sve nam teško – napisao je Đedović i tagovao Dejana.

Dragojević je podijelio Đedovićevu objavu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh