Film i TV

BUKTI RAT NA TIKTOKU: Filip Car urniše Dalilu – vrijeđa tamo gdje je najtanja, ovog puta nema milosti!

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević je sinoć na društvenoj mreži TikTok igrala “lajv” meč za novac, u jednom trenutku se uključio i njen bivši ljubavnik Filip Car.

Dalila i Filip Car - srbija danas

Dalila je igrala meč sa nepoznatim tiktokerom, a onda se potpuno izbezumila kad je “protivnik” povikao ime njen bivše ljubavi. Ovaj snimak je procurio na društvenim mrežama i izazvao je lavine komentara. Ono što je posebno razljutilo Dalilu je to što je Filip ušao u ovaj “lajv” samo kako bi podržao njenog protivnika i kako bi Dragojevićka izgubila meč, piše Srbija danas.

– Ljudi ulaze da skidaju meni pobjede, druže završio si sa mnom priču, zašto ulaziš u moje lajvove. Pričam o Filipu! Šta o kome pričam? Skida mi pobjede – povikala je Dalila sinoć.

Kako je ovo suočavanje bivših ljubavnih partnera izazvalo haos na društvenim mrežama, odmah se oglasio i Car, koji je žestoko isprozivao Dalilu i odgovorio na njeno obraćanje:

– Ma, on je osoba koju ja znam, meni je ova druga osoba (Dalila) blokirana, ne zanimaju me te priče propale rijaliti učesnice i voditeljke – govorio je Car u svom TikTok lajvu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh