Film i TV

Nakon Majinih tvrdnji DA JE MARIJANA UBIJENA zagrebačka policija hitno POKRENULA OZBILJNU AKCIJU!

Seifertova je nestala u noći 26. aprila 2022. godine, kada je otišla iz doma na Savici u Zagrebu, gdje je živjela sa porodicom, a nestanak je policiji prijavio njen suprug Karlo Seifert.

Maja i Marijana - kurir.rs

Nakon što je sestra nestale Marijane Seifert, Maja Kovačević, javnost šokirala izjavom da je njena sestra ubijena, oglasili su se iz zagrebačke policije.

Saopštenje koje je objavio Dnevnik.hr prenosimo u celosti.

– Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke od trenutka primljene prijave nestanka osobe poduzeli su sve mere i radnje prilikom traganja, koje se poduzimaju i dalje. Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve alate koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, između ostalih radnji i mera sprovedena je pretraga terena koji su policijski službenici na temelju prikupljenih saznanja locirali kao moguću početnu lokaciju traganja, kao i korita rijeke Save, te su ujedno pregledane nadzorne kamere na lokacijama za koje su prikupljena saznanja da se osoba njima kretala.

– Još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i provodit će ciljane aktivnosti provjerom dostupnih prikupljenih informacija radi otkrivanja novih informacija koje se koriste u svrhu traganja i u konačnici pronalaska osobe – stoji u zvaničnom saopštenju.

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, uključila se u noći između 9. i 10. avgusta u emisiju “Narod pita” na televiziji Pink, gdje je iznijela šokantne stvari.

Ona se prvo na Instagramu oglasila sljedećom porukom, a potom je i bila uključena u program uživo.

– Moja sestra je ubijena. Moja sestra na Šljemenu, staza 9, vučena tridesetak minuta, dvoje ljudi! Pouzdani izvor dao informacije, umiješan plaćeni muškarac romske nacionalnosti. Molim ljude za pomoć, pse tragače! Namješteni dokumenti na mostu oko 6 ujutru. Udarena prvo alatom u glavu, dokrajčena na Šljemenu – napisala je Maja, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh