Film i TV

OVAKVE BURME NIKO IMAO NIJE! Filip NAKON SVEGA priredio vjerenici iznenađenje kakvo SVE DJEVOJKE SANJAJU

Zapalili društvene mreže!

Svadba - srbijadanas

Paula Hublin i Filip Đukić nedavno su se vjerili, a uskoro planiraju da stanu na ludi kamen i izgovore sudbonosno “Da”.

Iako mnogi smatraju da su oboje i dalje veoma neozbiljni i željni avantura po kojima su javnosti i postali poznati, zbog čega im predviđaju kraj, Paula je svima zapušila usta, kada je objavila snimak gdje tetovira Filipov lik preko cijele ruke.

Ni sam Filip nije mogao da vjeruje na šta se Paula odlučila, a sada je na red došao on. Hublinova je objavila fotografiju njegove tetovaže, a kako je i sama objasnila, ovo su njihove “burme”, koje će biti tu do kraja života.

Sigurni su u svoju ljubav i ne mare za brojne komentare i pitanja šta će sa tetovažom, ako ikada raskinu. Đukić je istetovirao Paulino ime i time pokazao da se zaista skrasio pored bivše zadrugarke, u šta mnogi sumnjaju i dan-danas.

Podsjetimo, u fokus javnosti Filip je dospio 2015. godine kao jedan od učesnika rijaliti šou programa “Parovi”. Sa tadašnjom djevojkom Ružicom Veljković, sa kojom se nije libio da pokaže nježnost pred milionskim auditorijumom. Poslije “Parova” ušao je na “Farmu”, gdje je takođe imao razne avanture, a tu je započeo vezu sa Marijom Anom Smiljanić koja se nastavila i nakon završetka rijalitija. Tokom 2017. godine je postao jedan od učesnika prve sezone rijalitija “Zadruga”. Odlukom gledalaca rijaliti je napustio pet dana prije finala. Njegovo učešće obilježila je veza sa pevačicom Marijom Anom Smiljanić, ali i spekulacije o njegovom odnosu sa Kijom Kockar. U jesen 2019. godine ponovo je ušao u “Zadrugu”.

Tada je takođe ulazio u emotivne veze, a ona koja je najviše oduševila gledaoce bila je sa starletom Ivom Grgurić. Filip je uspio da se plasira u finale i osvoji šesto mesto, dok je njegovoj djevojci Ivi pripala pobjeda u rijalitiju.

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh