Film i TV

Maja tvrdi da joj je sestra mučki ubijena, a evo kako je išao tok potrage za nestalom pobjednicom Velikog Brata

Lične stvari su odmah pronađene na mostu.

Maja i Marijana - kurir.rs

Maja Kovačević, bivša zadrugarka i sestra nestale pobjednice “Velikog brata” Marijane Seifert, uključila se noćas u emisiju “Narod pita” i svojim izlaganjem potresla sve u studiju, ali i kraj malih ekrana, piše Srbija danas.

Kako Kovačevićeva tvrdi, dobila je informaciju da je njena sestra ubijena, a da neko pokušava da sakrije istinu.

“Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Nalazi se na staza 9, dvojica su je odvukli niz padinu 30 minuta, moram prvo da se smirim. Nakon rođendana na kojem je bila, imala je svađu sa dečkom, kojeg je udarila, i otišla, on je krenuo za njom, udario je nekim alatom u glavu, zvao je čoveka i njih troje su se zaputili ka Šljemenu. Na Šljemenu su je dovršili, ubili su je, kada su je vukli niz padinu, nisu je. Dokumenti su namešteni, čovek koji je plaćen da je ubije je ostavio njene dokumente na mostu da bi izgledala kao da se ubila – ispričala je Maja u emisiji uživo.

Marijanin nestanak prijavljen je u aprilu prošle godine, a policija je od trenutka prijave krenula u potragu za nestalom pobjednicom “Velikog brata”. Njene lične stvari, telefon i dokumenta odmah su pronađeni na Mostu mladosti, ali od Marijane nije bilo ni traga.

Upravo zbog pronađenih stvari policija se fokusirala na pretraživanje područja rijeke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, dronovi, policija, krajem aprila krenuli su u potragu za Marijanom. Pročešljali su korito reke Save oko Mosta mladosti i obalu ali nisu pronašli Marijanu.

Sredinom avgusta, iskorišćen je nizak vodostaj Save pa je ponovo pokrenuta potraga, nažalost ni tada Marijana nije pronađena.

Njen suprug Karlo ispričao je da je Marijana nestala u toku noći, da su krenuli na spavanje, ali da je on ujutru nije zatekao u krevetu, niti u stanu u kojem su živeli.

Osim informacije da je policija pronašla telefon i njena dokumenta, suprug je istakao da drugih vijesti nema.

– Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to. Da barem znam gdje je… Niko sretniji od mene neće biti ako večeras dođe kući – rekao je Karlo u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrio je detalje nestanka supruge:

Podsjećanja radi, Marijana Seifert je nestala 27. aprila 2022. godine, a nestanak je prijavio suprug Karlo Seifert. U trenutku nestanka nosila je majicu senf boje, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle patike.

Marijanu je domaća javnost upoznala u rijalitiju “Veliki brat” kada je uplovila u emotivnu vezu sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, iako je bila udata. Javnost je bila šokirana javnom prevarom, a intimni odnosi koje je par imao pred kamerama skandalizovali su Marijaninu porodicu, posebno oca koji je se tada navodno odrekao, kako su mediji pisali.

Marijana nije odustajala od ljubavi sa Nemešom, pa se po izlasku iz rijalitija udala za njega, ali su se i razveli nakon samo osam mjeseci braka.

Marijana iz prvog braka ima dvoje djece, dok je sa Karlom 2020. godine dobila još jedno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh