Film i TV

KAČAVENDA JE IZNIJELA NEISTINE TOKOM ANINOG UČEŠĆA U ZADRUZI? Lepi Mića je šokiran saznanjem da one nisu kume

“Zbog nekih principa treba da spuste loptu, one su u godinama.”

Ana i Milena - srbija danas

Sinoćnji gosti emisije “Narod pita” bili su Lepi Mića i Boža Džouns.

Mića je prokomentarisao odnos Milene Kačavende i Ane Ćurčić te otkrio da je navodno Ana ljuta jer je Milena, po njegovim riječima, iznosila neistine vezano za Anu i Zvezdana Slavnića.

– Kako komentarišeš Kačavendu kumu? – pitala je voditeljka, piše Srbija Danas.

– Ona je bila na strani Ane hiljadu posto i borila se, a u odnos njih dve privatni se ne bih miješao. Ona je stala iza nje kao niko i neviđeno je branila i kapa dole, ali njih dvije su drugarice, vidim da uopšte nisu kume. Da li se Ana naljutila jer je iznijela neke neistine to znaju njih dvije – rekao je Mića.

– Skoro nismo imali takav primjer da neko 24 sata bude posvećen prijateljici, tad smo mislili kumi – rekla je voditeljka.

– Zbog nekih principa treba da spuste loptu, one su u godinama. Mislim da je Milena bila ispravna jer je želela da je odbrani, ali je činjenica da ljudi nekad druženja dižu na veći nivo, a nije tako. Ja imam tri prijatelja na koja 24 sata mogu da se oslonim sto godina – rekao je Mića.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh