Film i TV

PILOT PUKOVNIK KOJI JE ZALJUBLJEN U ANU ĆURČIĆ NIJE NIKADA LETIO AVIONOM – pričao je da je ratni invalid, sad isplivala CIJELA ISTINA

“Moje životno stanje je mnogo siromašno!”

Almira i Ana - Srbija danas

Samozvani pilot pukovnik Almir Asanović se već nekoliko puta uključio u emisiju “Narod pita” ove sezone, kako bi izjavio ljubav bivšoj zadrugarki Ani Ćurćić.

Almir, koji je inače bio u vanbračnoj zajednici sa Divnom DNK, jednom prilikom je ušao u rijaliti “Parovi”, ali to nije njegovo jedino pojavljivanje u emisijama, piše Srbija Danas.

Naime, prije šest godina, Almir se pojavio i u emisiji na televiziji “Happy”, “Provodadžija” kada je ispričao detalje svog detinjstva u nadi da će pronaći srodnu dušu.

Tada je rekao da je dugo bio u hraniteljskim porodicama, kao i da mu je najveća želja da leti avionom “Migom 29”.

– Odrastao sam bez roditelja, imam 35 godina, radim u jednoj kompaniji. Moje životno stanje je mnogo siromašno, ali ja idem ka tome da nađem neku srodnu dušu, u sebi vidim da sam čovjek iskren, pošten, vjeran, odan, veliki sam borac, veliki sam radnik, sa 14 godina sam uspio da sagradim kuću, da imam auto na četiri točka, da bih imao nešto u životu – pričao je tada Almir.

– Velika želja mi je bila da poletim avionom, da letim, to mi je jaka želja, za “Migom 29”, a želja mi je da osvojim neko žensko srce – rekao je.

– Jesam ja možda siromašan čovjek, ali u duši sam bogat – govorio je u toj emisiji, u kojoj je pomenuto da je tada primao mjesečno 24.000 dinara.

– Ljudi govore da lažete da niste pilot, ni vojnik – dodao je voditelj u jednoj od emisija u koju se uključio samoprozvani pukovnik:

– Narod neka priča šta želi. Ona će videti šta je muškarac, šta je odvažnost. Ana je moja ljubav. Ne vidim drugu, pored moje Ane. Želim da popiju kafu i da se pomire. Žana je žena koja ima stav. Ja pišem knji gu o Ani: “Dok noću pada kiša, sanjam te. Dok gledam zalazak Sunca, čekam te. Dok moje vojničko srce kuca, volim te. Želim ti slatke snove da te čuvaju, a samo ću ja biti mali đavolak koji te gnjavi…”. Ja sam zaljubljen u tebe, mnogo sam emotivno zaljubljen – kazao je gledalac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh