Film i TV

“AKO JOŠ IMA MJESTA DA ME UBACE U ZADRUGU 7!” Milena Kačavenda se obratila produkciji – “Cijela nacija će znati!”

Haos u najavi!

Milena Kačavenda, koja se predstavila kao kuma Ane Ćurčić, bivše zadrugarke, a na kraju se ispostavilo da nije to, i dalje se nada ulasku u sedu sezonu Zadruge, piše Srbija Danas.

Ona je otkrila da li je uopšre dobila ponudu od produkcije.

– Ako još ima mjesta, da me ubace u “Zadrugu 7”. Cijela nacija će znati ako ulazim u rijaliti. Ako me produkcija Pinka pozove, ulazim, a ako dođe taj dan, spremno ću ući! – rekla je Kačavenda, pa se obratila onima koji pišu komentare protiv nje.

– Vi niste ni hejteri, vi ste dno! – rekla je kratko ona.

Podsjetimo, Milena Kačavenda je tokom gostovanja Ane Ćurčić u emisiji voditelju poslala poruku koju je on pročitao uživo u programu:

– Ana, javila se Milena Kačavenda: Dobro veče, pozdrav za sve, a poseban sa gospođu Žanu, s velikim G. Ana, zbog čega bi nazvala neki dio knjige po meni, ako me ne poznaješ? Sad reci, koji dio u vezi pogibije mog vjerenika znaš? – upitala je Milena.

– Bolje ti je da me ne pominješ. Nemoj da spominješ ni vjerenika. Nemoj da čačkaš. Imam tablet kod sebe, a on mnogo vrijedi. Družit ćemo se – rekla je Ana, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh