Film i TV

Otpuhao 5 SVIJEĆICA: Zavirite na rođendan malenog Željka Kulića – baka Marija nikad ponosnija, a gdje je Miljana?

Prelijepi kadrovi!

Željko Kulić - srbija danas

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić, provela je prethodnih nekoliko dana u Petrovcu sa porodicom, a odmor su prekinuli jer Kulići organizuju malom Željku 5. rođendan. Pred povratak za Niš, Miljanina majka Marija Kulić je na društvenim mrežama podijelila dirljive prizore na kojima je moguće vidjeti je kako na moru uživaju sa unukom Željkom, piše Srbija danas.

Danas je osvanuo i taj dan, dan kada imamo priliku da vidimo kako mali Željko sa svojim drugarima i svima koji ga vole, slavi pomenuti rođendan. Na Instagramu je najponosnija baka već uveliko podijelila atmosferu sa dječjeg rođendana.

Marija Kulić je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa proslave na kojoj su bili svi drugari malog Željka. Njemu su napravili tortu sa Spajdermen motivima, a ni vatromet nije izostao.

Povodom rođendana oglasila se i sestra Miljane Kulić, Tijana Kulić, koja je veoma vezana za malog Željka.

– Srećan rođendan moj plavi dječače, volim te više od života. Tvoja Tija – stoji u objavi.

Svi su se zapitali gdje se nalazi Miljana, mama malenog Željka, ali vjerujemo da samo nije željela da se fotografiše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh