Film i TV

OVO JE BIO TAJNI DOGOVOR ANĐELE I ZVEZDANA! Zadrugar konačno progovorio o RASKIDU – Komunicirali i nakon toga

Njih dvoje nisu zajedno više od mjesec dana!

Anđela i Zvezdan - screenshot

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas, ekskluzivno smo ugostili, Zvezdana Slavnića. To je ujedno prvo i jedino samostalno gostovanje Zvezdana u nekoj emisiji.

Slavnić je u iskrenom razgovoru sa našim voditeljkama progovorio o svim aktuelnostima u njegovom životu, ali je i razotkrio mnogobrojne laži koje su se pričale.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nisu uspjeli da održe vezu poslije diskvalifikacije iz “Zadruge 6”. Ona je upoznala njegovu porodicu, ali familija Đuričićeve ipak nije bila za njihovu ljubav, te do upoznavanja nije ni došlo, a Slavnić otkriva da i dalje gaji osjećanja prema bivšoj.

Kako je otkrio, oni nisu zajedno više od mjesec dana, a već izvestan period prije raskida među njima nije sve bilo u najboljem redu, iako se tako mnogima činilo.

– Ja nisam u vezi sa Anđelom Đuričić. Ne krijemo ništa. Nismo zajedno već sigurno mjesec dana, nešto smo samo kratko bili u komunikaciji u međuvremenu… Nije bio raskid preko noći, to samo tako djeluje – rekao je Zvezdan Slavnić, piše Srbija Danas.

Detaljnije u prilogu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh