Film i TV

VEZA BILALA I DIVNE JOŠ UVIJEK TRAJE! Zadrugarka pred Markom priznala detalje odnosa – Muk u studiju!

U sinoćnom izdanju emisije “Narod pita”, voditeljka Ivana Šopić ugostila je omiljeni kontroverzni par iz sela Dubnica, Marka i Divnu DNK.

Srbija danas

Marko i Divna su odgovarali na mnoga pitanja gledalaca, a u jednom momentu se uključio i Divnin bivši emotivni partner.

– Pukovniče, Divna kaže da joj šaljete poruke, a Vi da ste zaljubljeni u Anu. Šta je istina – upitala je Ivana.

– Divna je mene ostavila 10. juna i otišla sa Markom, šta imam da se miješam? To je sve njena sestra spakovala. Marko nema potrebe da se nervira, ja sam zaljubljen u Anu. Divna, ta Ana se borila za tebe, treba da te bude sramota. Šta si radila sa Bilalom? Ti što si moja žema, stvarno si blesava na svoj način – pričao je pilot.

– Ja se čujem sa Bilalom i dan-danas – otkrila je Divna DNK.

Divna DNK je u toku Zadruge 6 danima obletala oko Bilala Brajlovića i poklanja mu pažnju, bez obzira što je kod kuće čekao suprug Marko, koji je takođe bio učesnik “Zadruge”. Zadrugarka je otvoreno pričala i o vlaškoj magiji, kojom se, kako sama priznaje, bavila i u rijalitiju, a Bilal je u nekom momentu osjećao “simptome” tamne magije.

Po izlaski iz rijalitija, Bilal je počeo da se zabavlja sa Majom Marinković, sa kojom je nedavno i raskinuo, a da li je Divna DNK bila uzrok raskida, nije poznato, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh