Film i TV

ANĐELA PREKUCALA IGRICU – Nakon LAPSUSA gdje “duva u jogurt” Đuričićeva sad uradila i OVO

Šokirala ovim potezom.

Anđela Đuričić - srbija danas

Anđela Đuričić, bivša učesnica Zadruge, nakon diskvalifikacije iz rijaliti šoua, oprobala se u ulozi voditeljke na televiziji “Hype” gdje vodi svoju emisiju “Tračarenje sa Anđelom”.

Međutim, već u prvim emisijama, Anđela je uslijed treme, napravila lapsus, koji je već završio na društvenim mrežama, piše Srbija danas.

Naime, u emisiji sa bivšom zadrugarkom Natašom Moskvom, Anđela je izjavila:

– Ko se opeče na jogurt, duva i u mlijeko – a ovaj snimak postao je viralan, te predmet ismijavanja, piše Srbija danas.

Sada je Anđela otišla korak dalje, pa se našalila na svoj račun, te napravila video za popularnu mrežu Tik Tok sa svojim glasom, gdje izgovara tu istu rečenicu:

– Znaš kako, ko se opeče na jogurt, duva i na mlijeko – rekla je Anđela i napravila grimasu svjesna lapsusa koji je otišao u javnost.

Ispod teksta pogledajte kako je to izgledalo:

@andjellaadjuricicc eto tako???????????? #andjeladjuricic #viralvideo #tiktok #hype ♬ original sound – Srbija Showbizz


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh