Film i TV

Ana i Anđela RATOVALE ZBOG NJEGA, a on već IMA NOVU DJEVOJKU! Đuričićkin bivši pokazao IZABRANICU JAVNO

Bivši momak se pohvalio novom izabranicom!

Anđela i Ana - Srbija danas

Zadrugu 6 je obilježila ljubavna veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, a Anđela se šokirala kada ju je Ana Ćurčić, bivša nevjenčana supruga, pred čitavom kućom optužila da je u prošloj sezoni rijaltiija imala s*ks sa Matejom Matijevićem.

Anđela je to oštro demantovala, a zbog Anine tvrdnje pomislila je da joj je to Mateja ispričao, zbog čega se prodrala u kameru i obrušila na bivšem dečka kojem je poručila da se “ne kači na njeno ime”, te da će svako ko bude o njoj iznosio laži odgovarati.

U “Zadruzi 5 Anđela” je bila jednako fanatično zaljubljena u Mateju Matijevića, koji nije uspio da izađe na kraj sa mladom Crnogorkom, već joj je brzo dao šut-kartu.

Energična zadrugarka se sa tim teško mirila, i nakon toga ga je često spopadala.

Mateja je nastavio svojim životom, a sada je objavio fotografiju sa novom djevojkom i izazvao buru na društvenim mrežama.

U pitanju je atraktivna crnka, a Matijević je jedva čekao da se pohvali novom izabranicom, pa je sam objavio fotografiju i otkrio o kojoj djevojci je riječ, pa nije isključeno da je Mateja već neko vrijeme u ozbiljnoj vezi, a da je tek sada odlučio da tu informaciju podeli sa mnogobrojnim fanovima.

– “Anđela će pući od muke”, “Eksplodirat će kad sazna”, “Lepši par” – glasili su samo neki od komentara, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh