Film i TV

PRVO ANINO POJAVLJIVANJE NAKON TVDRNJI DA JE TRUDNA: Ne želi više da šuti, riješila da progovori

Kačavenda je prva sugerisala, a sada…

Ana Ćurčić - srbija danas

Javnost bruji o navodnoj trudnoći Ane Ćurčić, o kojoj je govorila i njena kuma, Milena Kačavenda.

Kako se Ana nije oglašavala na ovu temu, ona večeras dolazi na Pink, u emisiju “Zadruga – Narod pita”, gde će napokon otkriti istinu. Stoga će to biti nejno prvo oglašavanje, piše Srbija danas.

Kako nakon pomirenja sa Acom Bulićem nigdje ne ide bez njega, nije isključeno da će se Ana večeras pojaviti zajedno sa njim.

Ana neće biti sama u emisiji. Sa njom zajedno gostuje Slađa Lazić, užička Stanija i bivša zadrugarka. Slađa uskoro ide na ljetovanje sa Majom Marinković u Budvu, gdje takođe boravi i majin bivši Marko Janjušević Janjuš.

Slađa je uvijek naoružana informacijama, zbog čega je gledaoci obožavaju.

Šta je Milena Kačavenda izjavila pa su krenule glasine o trudnoći

Kačavenda je jednom prilikom zaprijetila da će iznijeti sve što zna o Aci Buliću i Ani i od tog momenta oni je, navodno, više ne spominju. Milena se dabas ponovo oglasila za domaće medije i prokomentarisala njihov odnos, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh