Film i TV

PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MAJE! Bilal ne prašta udar na porodicu – sprema bivšoj paklenu osvetu!

Riješili da iznesu sav prljav veš!

Maja i Bilal - novi

Ivana Šopić je u emisiji “Narod pita” ugostila Ivana Marinkovića i Maju Marinković. Maja je progovorila o turbulentnoj vezi i raskidu sa Bilalom Brajlovićem.

Bivša zadrugarka je optužila Bilalovu majku da je varala njegovog oca i da je nikada nije prihvatila kao potencijalnu snajku. Dodala je da je njegova baka rekla da treba da promijeni vjeru i da su je Brajlovići koristili za novac i da im je sve plaćala.

Nakon ovih optužbi na račun porodice Brajlović, oglasio se Bilal putem sbog Instagram profila. On je najavio tužbu zbog iznošenja laži o njegovim najmilijima.

– Ako gledate šta priča o meni i mojoj porodici, onda vidite sa kim imam posla. Užas! Neka mi onda neko kaže zašto sam snimao. Na klipu je jasno rekla da nije istina to što je pričala, a sada samo tone sve dublje i dublje. Zlo. Nikome ne ostajem dužan, naročito ne takvim ološima – napisao je Bilal, a zatim dodao:

– Za sve laži upućene mojim roditeljima, za ove bolesti koje laže, ide krivična prijava. Toliko od mene – napisao je Bilal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh