Film i TV

VRAĆA SE PO IZGUBLJENU TITULU: Ova OPASNICA obavila pregovor sa televizijom Pink? Nisu uspjeli da je slome!

Priprema se prava poslastica za gledaoce!

Zadruga - srbija danas

“Zadruga 7” je sve bliža! Jesen, a samim tim i početak dugoočekivane sezone samo što nije. Audicije na kojima se kastinguju novi učesnici su uveliko u toku, te svako ko smatra da je dovoljno zabavan za široke narodne mase, može slobodno da se prijavi. Naravno, prednost se uvijek daje rijaliti veteranima, jer su svoje učešće već uveliko pokazali i dokazali.

Mnogi žele da kroče na najpopularnije imanje u Šimanovcima i da osvoje Bijelu kuću, ali i srca publike, te se dokopaju glavne novčane nagrade u iznosu od nevjerovatnij 100.000 evra. Sada je na svom Instagram profilu, činjenicu da je došla da pregovara sa čelnim ljudima televizije Pink, podijelila bivša rijaliti učesnica koja je zapalila jednu od prethodnih sezona u kojoj je učestvovala.

Da je posjetila Dedinje, preciznije zgradu sjedišta televizije Pink, otkrila je bivša zadrugarka Anja Todorović.

Anja Todorović – Screenshot

Poznata je po svom izrazito upečatljivom, zanosnom i lijepom stasu, ali i ljubavnoj priči koju je imala sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Od prethodne sezone rijaliti formata “Zadruga” je pauzirala, ali izgleda da je sada spremna da se vrati u Bijelu kuću i osvoji titulu pobjednice “Zadruge 7”. No, da li će u tome uspijeti zavisi samo od gledalaca i toga kako se bude predstavila publici, jer poznato je da ima mnoštvo primera koji su uspeli sebe da degradiraju kroz učešće u pomenutom rijalitiju, piše Srbija Danas.

Da li je Anja postigla dogovor, ostaje nam da vidimo kada Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i ostali voditelji uz Velikog šefa i šeficu, budu ozvaničili spisak učesnika i otvorili novu sezonu “Zadruge”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh