Film i TV

VODITELJ PINKA ZAVRŠIO NA INFUZIJI: Fanovi ZABRINUTI, odmah se oglasio

Voditelj Marko Đedović aktivan je na društvenim mrežama i poznat kao oštar komentator svih dešavanja, kako u rijalitiju, tako i van njega.

Marko Đedović, Foto: Espreso

Međutim, izgleda da mu je jedna drama “došla glave”.

Naime, Đedović je zabrinuo svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram svojom posljednjom objavom, na kojoj se može vidjeti kako prima infuziju u svom domu, piše Espreso.

– Ove drame treba preživjeti – našalio se voditelj iz ležećeg položaja sa braunilom u ruci.

Podsjećanja radi, Marko Đedović je obavijestio javnost da ga čekaju dvije operacije.

– Čekaju me dvije hirurške intervencije početkom avgusta, tako da ću da zasijam u punom svijetlu pred kamerama kad počne ovo naše čudo od projekta, ali zaista čudo, jer tako nešto nikada do sada nije viđeno, rekao bih slobodno, na svijetu. Tad ću biti spreman da posjećujem i intervjuišem učesnike na najbolji mogući način. Zato sam sad iza kamera jer riješavam zdravstvene probleme sa disanjem i stomakom. – rekao je voditelj za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh