Film i TV

RAT DO ISTREBLJENJA! Ana javno zaprijetila Kačavendi: “Sad je dosta, samo me gledaj!” Neće više da trpi laži

Neće više da joj šuti!

Ana i Milena - srbija danas

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda definitivno su stavile tačku na njihovo prijateljstvo. Ana se trudila da daje diplomatske odgovore u medijima i da zaštiti Milenu u javnosti, ali kada je saznala kakve je sve Kačavenda iznosila laži o njoj, riješila je da prekine svaki kontakt sa njom.

Ana je u emisiji “Na vezi sa Ivanom” u video produkciji portala Srbija Danas izjavila da više ne želi ni da čuje za Milenu i da je ona kriva što nije pobijedila u rijalitiju. Ona je tom prilikom dodala da je Kačavenda iznijela niz bljuvotina i laži o njoj i da ne želi više da ima bilo kakav kontakt sa njom.

Ana i Milena su se međusobno otpratile sa Instagrama, ali su nastavile da komentarišu jedna drugu u medijima i na društvenim mrežama. Ana je podijelila isječak iz jedne emisije u kojoj je Kačavenda gostovala.

– Policija je došla u “Zadrugu” i nju je izvodila zato što su žene, koje su žrtve nasilja, odlazile i prijavljivale to verbalno zlostavljanje koje je ona doživljavala od njega. To nema nikakve veze sa mnom. Onda su došli da uzmu izjavu, a ona se čak ni tada nije pridružila krivičnom gonjenju – rekla je Milena u delu emisije koji je podelila Ana.

Ćurčićeva je uputila Kačavendi i upozorenje:

– Ja kažem ostat ću drug, ali sad je dosta. Samo me gledaj – napisala je Ana u opisu videa.

Međutim, Ana se nije tu zaustavila, već je podijelila još jednu objavu:

– Tako malo treba da budeš čovjek, ali kad neko laže do te mjere da više ne zna šta priča… Konačno je moj red da kažem mnogo toga – najavila je Ćurčićeva, a ostaje da vidimo šta je to rešila da iznese u javnost, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh