Film i TV

MITROVIĆI OBJAVILI DATUM POČETKA: Od 25. jula zvanično kreću sa emitovanjem!

Ostalo je još nekoliko dana.

Milica i Željko Mitrović - Ekskluziva.ba

Otkako je prije nepuna dva mjeseca stiglo zvanično saopštenje Pink televizije o nastavku rijalitija “Zadruga”, vjerni fanovi ne mogu da dočekaju da saznaju tačan datum početka, kao i imena učesnika, budući da se u sedmoj sezoni očekuje “elita”.

“Zadruga 7 – Elita” će svakako biti nov i drugačiji format od dosadašnjeg, jer je došlo do određenih izmjena, piše Srbija danas.

Kako je najavljeno od strane produkcije, program će se emitovati sa 240 sekundi zakašnjenja, kako bi se spriječile sve društvene anomalije, budući da je jedno od najvažnijih pravila upravo to da je tolerancija na nasilje nulta.

Spekuliše se da će u “sedmicu” ući pobjednici ranijih rijalitija, poput “Farme”, “Dvora” i “Velikog brata”, a kamere našeg portala ekskluzivno su snimile Miljanu Kulić kada je došla na televiziju radi pregovora sa produkcijom.

Nakon što smo objavili da je Miljana prva poznata učesnica “Elite”, oglasio se i veteran rijalitija, Lepi Mića, koji je priznao da će ući i u novu sezonu, te da će upravo sa “Zadrugom 7” završiti svoju rijaliti karijeru.

Ipak, vjerni obožavaoci će morati još malo da se strpe, jer produkcija još uvijek čuva u tajnosti tačan datum početka, a spekuliše se da je u pitanju kao i do sada početak septembra.

Do tada, Velika šefica je na svom Instagramu objavila da će 25. jula sa emitovanjem početi nova turska serija “Ranjeno srce”, pa će svi ljubitelji imati šta da gledaju do zvaničnog početka “Zadruge”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh