Film i TV

“ZVEZDANA SE PLAŠILA, A PORED ACE JE OPUŠTENA!” Ana Ćurčić dobila podršku za pomirenje sa Bulićem

Iznijela svoje mišljenje!

Ana, Aca i Zvezdan - srbija danas

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovale Dj Tamaris i Sofija Una Manić, gledateljka koja se uključila komentarisala je drugoplasiranu zadrugarku Anu Ćurčić, piše Srbija Danas.

Ona je pružila podršku Aninom pomirenju sa Acom Bulićem.

– Da li ste ispratili pomirenje Ace Bulića i Ane Ćurčić? – upitala je Ivana.

– Vidim da joj Aca znači dosta, slušala sam danas kumu Kačavendu, ništa mi nije jasno , šta je tu istina, svako priča svoju priču. Ne vjerujem da bi Aca bio sa nekom osobom koja nije ispravna, s obzirom da se zna da je Aca jako kulturan, vaspitan, čovjek na mjestu. Vidi se koliko je Ana pored njega opuštena. Vidio se kod nje strah od Zvezdana. – odgovorila je gledateljka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh