Film i TV

SESTRA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ SE UKLJUČILA U PROGRAM: Ovo je rekla o prezimenu majke – nastala bujica emocija?

Ovo je sve iznenadilo!

Dusica - Novi

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije ”Narod pita”, a gosti kod voditeljke Dušice Jakovljević, bili su Stefan Radić Rodni i Ana Spasojević i Lepi Mića. Uključenje jedne gledateljke, izazvalo je pravi haos.

Nakon što su odgledali prilog u kom su imali priliku da vide svađu Slađe Lazić i Rodnija, voditeljka Dušica Jakovljević poželjela je dobro veče upravo toj gošći i tada je nastao muk.

– Zovem iz Viktorije iz Kanade. Imaš prezime Jakovljević, prezime moje majke. Puno želim da pozdravim gospodina Miću, njega ljudi vrijeđaju, on se brani… Jako ste gledani i ovdje, moj favoriti su bili Zola i Janjuš. Drago mi je zbog Aleks, život joj je bio takav kakav jeste. Maja Marinković, kada kaže da joj neko vrijeđa inteligenciju, koju ona to inteligenciju ima?! – rekla je gledateljka.

– Je l’ Vam je i majka iz Banja Luke?! Moj deda po tati je iz Banja Luke – rekla je Dušica.

– Majka je moja Jakovljević… Ne znam zašto je Maja nazivala Anu truleksom, kad je ona sama truleks, rasturila je brakove i sve ostalo. Drago mi je da je Aleks srećna – rekla je gledateljka, piše Srbija danas.

Svi su u jednom momentu pomislili da se javila davno izgubljena sestra Dušice Jakovljević, ali ipak je riječ o pukoj slučajnosti.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh