Film i TV

ANA I ACA BJEŽE IZ SRBIJE ZBOG ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Dobili JEZIVU dojavu, o svemu obavještena policija? Ovo su svi ŠOK DETALJI

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić i Aca Bulić obnovili su svoju vezu po završetku rijalitija, međutim to se mnogima nije svidjelo, a kako prenose domaći mediji, ni Zvezdanu Slavniću.

Ana, Aca i Zvezdan - srbija danas

Nakon što se jedna gledateljka uključila u uživo emisiji i istakla da Zvezdan planira njihovu likvidaciju, Ana i Aca navodno izgleda planiraju da se na neko vrijeme sklone van Srbije.

Kako dalje navode domaći mediji, ljubavni par je i ranije planirao da ode na odmor, međutim, sada su odlazak iz Srbije ubrzali.

Navodno, policija je o svemu obavještena, pa se očekuje da Slavnić bude pozvan na informativni razgovor tim povodom, piše Kurir.

Šta će se dalje dešavati ostaje nam da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh