Film i TV

NATAŠA ŠAVIJA ULAZI U ZADRUGU 7?! Zahtjeva specijalnu stavku u ugovoru, a odnosi se na kazne – ovo su detalji

Svi s nestrpljenjem čekaju početak sedme sezone!

Stefan i Šavija - srbija danas

Veliki šef je najavio da uskoro kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa “Zadruga”, koja će nositi naziv “Elita”. Kastig je već uveliko u toku, a samo odabrani takmičari će imati prilike da e bore za glavnu nagradu u iznosu od 100.000 evra.

Nedjeljama unazad se spekuliše ko bi mogao da se nađe u Bijeloj kući od septembra. Kao jedno od imena koje se spominje u domaćim medijima kao potencijalna zadrugarka je Nataša Šavija.

Ona nije potvrdila niti demantovala ove navode. Međutim, Šavija je objavila privatnu prepisku sa Stefanom Karićem u kojoj se vidi da je planirala da uđe u rijaliti.

Karić je udario na produkciju Pink televizije, a zatim je savetovao Natašu kako da sebi obezbjedi najbolje uslove u rijalitiju.

– Ja razmišljam da uđem – napisala je starleta.

– Uđi, samo se dobro obezbjedi – posavetovao je Stefan.

– U kom smislu? Kako to da uradim? – zanimalo je Natašu.

– Pa da nemaš kazne. J*biga, uslovi ih inače ništa nećeš dobiti – napisao je bivši zadrugar.

– Misliš da odmah potpišem da ne mogu da me kažnjavaju? Tj. da to bude u ugovoru? – pitala je Nataša.

– Pa normalno, nemaš kad poslije. Barem za spavanje – posavjetovao je Stefan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh