Film i TV

KARIĆ ODBRUSIO ŠAVIJI, SPOMENUO SNIMAK SA NADZORNE KAMERE! Stefan potkačio Natašu: “U ovom slučaju…”

Gore društvene mreže!

Stefan i Šavija - srbija danas

Starleta Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da joj je nanio tjelesne povrede na jednoj svadbi na kojoj su zajedno bili gosti. Nataša navodi da joj je Stefan polomio jagodičnu kost. Ona je operisana, a s obzirom na to da joj se stanje zakomplikovalo, ona se i dalje oporavlja.

Stefan je skoro mjesec dana proveo u pritvoru, a potom je pušten da se brani sa slobode. I Stefan i Nataša će na sudu morati da dokažu šta se desilo te noći.

Nataša se danas oglasila putem svog Instagram profila o ovom slučaju. Ona je otkrila da je zamenila advokata jer nije bila zadovoljna kako je prethodni branilac pristupio slučaju.

Ono što je dodatno iznerviralo Šaviju je to što Stefanu nije izrečena zabrana prilaska, a ni zabrana napuštanja zemlje.

U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Hvala novom advokatu! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama – napisala je Šavija.

Sada se i Karić oglasio ovom povodom na svom Instagram profilu:

– U ovom slučaju kao i po snimku sa video nadzora bih ja trebalo da tražim zabranu prilaska. Tebi djevojko ni u GTA ne bih tri puta svirnuo. A što se tiče mora, morao sam. Srećno – napisao je Stefan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh