Film i TV

“ANA NIJE LJUBAVNICA!” Aca Bulić progovorio o SVOJOJ ŽENI nakon ozvaničenja veze sa Ćurčićevom “Uvijek sam je volio”

Ovo je prava istina!

Aca i Ana - srbija danas

Protekle noći Ana Ćurčić gostovala je u emisiji “Narod pita” i ekskluzivno otkrila da je zvanično u ljubavnoj vezi sa Acom Bulićem.

Ova informacija izazvala je lavinu komentara i pitanja, pa na kraju i osudu, jer, kako je i sama govorila, Bulić ima djevojku, koja je preko noći nestala, pa je Ana u emisiji demantovala da ta djevojka postoji, piše Pink.

Sada se oglasio i Bulić koji je progovorio o ozvaničenju veze sa Ćurčićevoj, ali i o djevojci sa kojom je do skoro bio.

– Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uvjerenju da je mogla da nađe boljeg nekog (smijeh). Imamo tu konekciju dugi niz godina, poslije svega ovoga, posle “Zadruge” i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvijek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči – rekao je Aca Bulić, koji je poslije mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom djevojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu.

– Uvijek sam bio mišljenja da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, povjerenje, ta ljubav… Osjećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim.

Bulić je potom prokomentarisao i partnerku sa kojom je do skoro bio.

– Ja bih ipak te moje privatne stvari ostavio u domenu intime, mislim da nije ni mjesto ni vrijeme da pričam o tome – bilo je sve što je rekao, a na pitanje da li je Ana ljubavnica, odgovorio je:”Nije, nije”, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh