Film i TV

BULIĆEVA DJEVOJKA DOBILA ŠUT KARTU ZBOG ANE? Ćurčićeva uradila isto što i Anđela njoj? Isplivali ŠOK DETALJI

Ana Ćurčić gostovala je u emisiji “Narod pita” i tom prilikom objavila je da se pomirila sa Acom Bulićem, te da su zvanično u ljubavnoj vezi.

Ana Ćurčić i Aca Bulić - srbija danas

Ovo saopštenje Ćurčićeve, šokiralo je sve, a kako se čini komentari su bili uglavnom negativni, do te mere, da su mnogi njen postupak uporedili sa onim koji je njoj uradila Anđela Đuričić sa Zvezdanom Slavnićem u Zadruzi, budući da je javnosti poznato da Bulić ima djevojku.

– Aca je imao devojku, partnerku – rekla je voditeljka.

– To mora on da kaže, ja stvarno ne znam ništa i nemam veze sa tim, to mogu da kažem. To šta je on – rekla je Ana, piše Srbija danas.

– Gdje je onih njenih 15 Roleksa? – pitala je voditeljka.

– Čuješ – rekla je Ana Aci, pa dodala:

– Ne čuješ? Ne čuje Ivana, udubio se. – rekla je Ana.

– Evo da nije bilo Zadruge ne bi se ovako spojila sa čovjekom – rekao je Janjuš.

– Sudbina – rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh