Film i TV

ZVEZDAN OBIO VRATA DA BI IMALI INTIMNE ODNOSE: Zadrugarka iznijela ŠOK TVRDNJE, a nema veze ni sa ANĐELOM ni MAJOM

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora je u lajvu na svom TikTok nalogu šokirala javnost kada je otkrila detalje iz “Zadruge” koje kamere nisu zabilježile.

Zvezdan Slavnić

Matora, koja je, podsjetimo, nedavno vjerila rijaliti učesnicu Anitu Stanojlović, je priznala da je tokom šeste sezone “Zadruge” imala intimne odnose sa jednim od cimera iz Bijele kuće.

Jovana je tokom lajva otkrila kako su se zadrugari družili i zabavljali tokom žurki u “Zadruzi”, pa ispričala i situaciju koja je sve šokirala.

Naime, Tomićeva je otkrila da je tokom jedne žurke Zvezdan Slavnić obio vrata od šteka gdje je ona bila intimna sa Markom Markovićem.

Marko Marković – screenshot

– Marko Marković, vjerujte mi. Mi smo tražili mjesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gdje je Miki bio sa Nadeždom. Imaju vrata desno i lijevo, lijevo nema kamera. Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad vrata zaključana. Ja dovedem Zvezdana, on zna da obija vrata. Zvezdan je udarao u ta vrata, na kraju je slomio bravu, mi (Marko i Matora) smo s**sualno opštili – otkrila je Matora i šokirala fanove, prenosi “Alo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh