Film i TV

NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU! Enes Begović prije smrti sina imao velike planove, ovo je iz sveg srca želio!

Armin Begović, sin poznatog pevača Enesa Begovića, iznenada je preminuo od autoimune bolesti, a vijest o njegovoj smrti ostavila je javnost u šoku.

Enes i Armin Begović - senzacija.ba

Domaći mediji su pre nepune dvije nedjelje imali prilike da razgovaraju sa Enesom na otvaranju jednog prestoničkog lokala, a pjevač je sa osmijehom na licu govorio o planovima ni ne sluteći da će uskoro doživjeti najveću tragediju u životu.

– Evo nešto ekskluzivno, uskoro pravim jedan koncert u Beogradu, lokaciju neću još otkrivati iz tehničkih razloga. Radio sam već koncerte u Sava centru i više većih beogradskih sala, tako da će biti sigurno nešto lijepo. Pozivam vas i u Sarajevo, u novembru će se održati moj solistički koncert u “Zetri”, pa bih volio da mi dođete – kazao nam je pjevač prije nepune dvije sedmice sa širokim osmijehom na licu, te nastavio:

– Jedan sam od prvih koji je došao u Beograd, da ne spominjem ova prošla vremena… Moj duet sa Gocom Božinovskom obilježio je jedan veliki period, poslije toga je nastalo puno dueta koji su nastali u toj nekoj varijatni koja i nije nešto lijepa. Međutim, desilo se to što se desilo, turbulentno vrijeme o kojem ne pričamo, šta ćemo, ne možemo da mijenjamo, ali u svakom slučaju, u narednom periodu očekujte moj nastup s obizom da su ljudi mnogo zainteresovani za ono što ja radim i zbog toga mi je i više nego drago. Imao sam mnogo poziva i riješio sam da im se u najskorijem periodu odazovem. Iznijet ćemo to do kraja kako treba – istakao je Begović, međutim, njegovi planovi se verovatno neće realizovati zbog smrtnog slučaja u porodici, zbog kog pjevač nije u stanju ni da govori, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh