Film i TV

TUŽBE SAMO STIŽU! Anđela Đuričić doživjela sunovrat – Susret na sudu sa čelnicima Pinka, ali i sa njih dvije!

Svako mora da snosi posljedice nepoštovanja pravila.

Anđela Đuričić - srbijadanas

Anđela Đuričić u petoj sezoni “Zadruge” važila je za djevojku za primjer, a sada je pojedini zadrugari tuže za nasilje!

Đuričićeva je tokom “Zadruge 6” pokazala svoje drugo lice, zbog čega je mjesecima unazad bila na meti osuda i kritika, kako tadašnjih cimera, tako i gledalaca, a sukobi i fizički okršaji su postali sastavni dio Crnogorkinog učešća u rijalitiju.

Anđela je upravo zbog nasilničkog ponašanja i diskvalifikovana 12 dana pred finale, kada je divljački nasrnula na Maju Marinković, udarala je i čupala joj kosu.

To nije jedini sukob koji će javnost pamtiti, a da je Anđela Đuričić glavni akter. Ponašanje Đuričićeve zgrozilo je milionski auditorijum kada je u svađi sa Zoricom Marković izustila najgnusnije uvrede i reči, a nije se libila ni da “udari” na sinove poznate pjevačice.

Upravo zbog toga je Zorica odlučila da podnese tužbu protiv Anđele, a spekuliše se da nije jedina.

I starleta Maja Marinković podnela je tužbu za nasilje protiv Anđele Đuričić, a bivše cimerke bi uskoro trebalo da se nađu na sudu.

Anđela i Zvezdan ostali bez novca

Zajedno sa Anđelom, tada je diskvalifikovan i njen partner Zvezdan Slavnić, zbog uništavanja inventara i produkcijske imovine, a kako su prekršili ugovore koje su potpisali prilikom ulaska u rijaliti, produkcija će na sudu od njih potraživati po 50.000 evra.

Međutim, ni tu nije kraj. Naime, Anđela i Zvezdan su zbog diskvalifikacije ostali i bez honorara koje je trebalo da dobiju po izlasku iz rijalitija, pa im trenutno finansijska situacija nije najbolja.

Đuričićeva i Slavnić pokreću svoju emisiju

Ubrzo po izlasku iz rijalitija, Anđela i Zvezdan su, kao najaktuelniji učesnici šeste sezone, dobili poslovnu ponudu Hajp televizije koju su rado prihvatili.

Njih dvoje će u doglednoj budućnosti zajedno uređivati i voditi emisiju “Na kafi kod Anđele i Zvezdana”, a da li će im voditeljstvo ići bolje od rijaliti učešća, ostaje da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh