Film i TV

OBJAVA ANE ĆURČIĆ NAPRAVILA SVEOPŠTU POMETNJU: Više neće da krije u kakvom je odnosu sa njim!

Objava je postala viralna za kratko vrijeme.

Ana Ćurčić - srbija danas

U petak veče je završena “Zadruga 6”, a Ana Ćurčić je osvojila visoko drugo mjesto, a nakon što je Aleksandra Nikolić odnijela pobjedu, Ćurčićeva je strpljivo razgovarala sa pripadnicima sedme sile.

Nakon proglašenja pobjednika, Ana se slikala sa nekadašnjim zadrugarom Banetom Đokićem, i upravo ta fotografija je bila njena prva objava na Instagramu nakon napuštanja “Zadruge”.

Mnoge je iznenadio i začudio ovaj potez, budući da do tada nije bilo poznato da su Ana i Bane u bilo kakvom odnosu, a onda je Đokić objasnio da mu je Ćurčićeva zapravo rodica.

Otkrit ću vam nešto divno, Ana Ćurčić je moja po babinoj liniji sa ćaletove strane. Ponosan sam. Sad znam na koga sam lijep – napisao je Bane, a Ana se zahvalila i objavila sliku na svoj Instagram stori, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh