Film i TV

MARIJA KULIĆ BJEŽI SA MALIM ŽELJKOM IZ SRBIJE – preplašena je zbog novog razvoja situacije sa advokatom

Ne da ga!

Miljana i Željko - srbija danas

Marija Kulić, Marija Kulić i Nenad Macanović nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6, pokušavaju da obnove svoj život u svijetu u kome više neće da postoji Zadruga, njihov izvor novčanih prilika.

Mediji pišu da je Mariji Kulić najteže jer mora da brine o svojoj neodgovornoj kćerci, Miljani Kulć, bolesnom mužu, ali i o unuku Željku.

Željko je ukrao srce gledalaca “Zadruge 6” kada se pojavio u rijalitiju i pokazao da je vrlo živahno i vaspitano dijete, a zasluge za to gledaoci pripisuju njegovoj baki.

Pošto je Ivan Marinković konačno u rijalitiju upoznao svog sina, sada se mnogo spekuliše da će nakon izlaska tražiti starateljstvo nad svojim sinom.

Njegov prijatelj je to i potvrdio za Star.

– Oni sa Miljanom imaju karambol, tuku se, svađaju, zovu policiju, a dijete je sve vrijeme tu, i treba da navuče traume zbog njih. Miljana nije sposobna da bude majka. Marija o Željku brine, ali ne može i ona na dvije strane, da se stara o MIljani i o djetetu. Jelena je razmišljala šta da radi, ali sada kad je shvatila da Kulići stalno prave neki haos riješila je da kontaktira advokata i sa Ivanom popriča o tome da uzmu dijete. Oni planiraju da imaju svoje dijete, ali Jelena na Željka hoće da gleda kao na svog sina. Sigurna je da bi djetetu bilo ljepše kod Ivana i nje. Znam da je to Ivanova velika želja i oni će uvijek dati dijete Mariji i MIljani da bude sa njima, da ga vide, ali da živi kod njih to više nije moguće – priča izvor za pomenute medije i dodaje da je Jelena kontaktirala advokata:

– Realno, Ivanov advokat ima dosta argumenata za uzimanje starateljstva, jer Miljana sama kaže da psihički nije kako treba. Zašto bi pored oca živog i zdravog, dijete čuvala baba. Ivan će sa Socijalnom službom otići u Niš kako bi uzeo dijete i kako bi ih uvjerio da njegov sin nije bezbjedan u porodici Kulić. Kako sam čuo, Marija je načula za ovaj Jelenin i Ivanov plan, i dijete ne da za živu glavu. Svjesna je da mogu da joj uzmu unuka na osnovu svega što je do sada bilo u medijima i na osnovu Miljaninog ponašanja, te sada planira da se sa Željkom skloni iz Niša, možda ga odvede i u inostranstvo kako ih Ivan ne bi našao, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh