Film i TV

MOKA SE ISELIO IZ STANA?! Slavnić ostavio Zvezdanu i Anđeli nekretninu od 350.000 eura!

Po njihovom napuštanju rijalitija živjeli su zajedno u stanu na Novom Beogradu.

Moka, Zvezdan i Anđela - srbija danas

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se po izlasku iz Zadruge 6 uselili u stan njegovog oca u luksuznom bloku na Novom Beogradu.

Oni su se odmah po napuštanju Bijele kuće uselili u stan u vrijednosti od 350 hiljada evra, a kako “Telegraf” piše, nekadašnji košarkaš i Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić im je sada ustupio cijelu nekretninu!

Ipak, uprkos saznanjima pomenutog medija, Moka i dalje tvrdi da stanuje sa sinom i snajkom.

– U istom smo stanu, zajedno živimo – rekao je Moka, koji svakodnevno ide na terapije zbog noge koju je prije nekoliko meseci povrijedio.

Kako Telegraf.rs saznaje, Moka se iz ovog stana jeste iselio kako bi Anđela i Zvezdan živjeli u njemu, nakon čega je otišao kod djevojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako kaže izvor, sa partnerkom je živio u njenom stanu na Paliluli.

– Ako se vratio u stan na Novom Beogradu to znači da više nije sa djevojkom sa kojom je bio, jer je sa njom živio na Paliluli – ističe izvor.

Luksuzna nekretnina ima 120 kvadrata i vrijedna je 350.000 evra, ali nije u vlasništvu Slavnića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh