Film i TV

“ACA BULIĆ GASIO CIGARETE PO ANINIM RUKAMA” Jezive optužbe tokom Zadruge od strane Zvezdana, ovo je istina?

Svake srijede u 20 časova, emisija “Između dve vatre”.

Ana, Aca i Zvezdan - srbija danas

U emisiji “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Milenu smo upitali šta je to značilo, kada je Zvezdan Slavnić tokom učešća u Zadruzi pokazivao na “gašenje cigareta” porukama, kada je tema bila baš Aca Bulić.

Sada nam je Milena otkrila da li je Ana nešto pričala o Aci Buliću i godinama sa njim, kada su bili intimni, te je zato Zvezdan bio toliko šokiran jer Ana veliča Bulića, kao i detalje optužbi koje je iznio Zvezdan da je Aca navodno bio sa pet niskomoralnih jdevojaka dok je bio sa Anom:

– Ana će živa u komadu izaći pa će mediji moći da joj snime ruke. Po toj priči, ona bi trebalo da ima ruke kao heroinski zavisnik. On lupa kao otvoren prozor, Zvezdan Slavnić polazi od sebe, Zvezdanu Slavniću je uvijek Aca Bulić bio velika “rak-rana”.

– Sve se zna, mali je grad, pa neka mi neko kaže, gdje je vidio Bulića sa pet k**vi, u gradu u klubu, ne sada, nego prije deset, petnaest godina, tp njemu nije svojstveno – rekla je Milena.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh