Film i TV

PANIKA – UNAJMLJENO OBEZBJEĐENJE ZA ANINU DJECU: Pravi strah nastao zbog prijetnji nasiljem? Otkrivena istina

Zvanična riječ na ovu temu.

Ana Ćurčić - screenshot

Dragan Aca Bulić pojavio se juče na svečanom otvaranju kafića svog sina Aleksandra Juse Bulića, te sa okupljenim medijima porazgovarao o svim aktuelnostima koja interesuju domaću javnost, a tiču se prije svega “Zadruge 6” i učešća Ane Ćurčić.

Istakao je kako stoji uz Anu sve do samog kraja, kao i da se nada njenoj pobjedi..

Ono što se u medijima pojavilo prije izvesnog vremena, jeste informacija kako će Aca Bulić unajmiti obezbjeđenje za Anu Ćurčić i njenu decu, jer se plaši za njihovu bezbjednost, da ne dođe do nasilja, kako od strane raznih manijaka i fanatika, tako i zbog Zvezdanove nezgodne naravi.

Na ovu temu je imao spreman odgovor, preciznije demant.

– Nisam unajmio obezbjeđenje ni za nju, ni za njenu djecu. Smatram da je sve u najboljem redu, tako da nema potrebe za tim. To je malo napumpana priča, jer ne smatram da će biti bilo kakvih problema između Zvezdana i nje – istakao je Aca Bulić.

A šta je sve govorio Bulić za portal SrbijaDanas, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh