Film i TV

KAKO JE ANĐELA POBIJEDILA ANU: Priča o maloj iz Đenovića dobila je nevjerovatan obrt: “Ispala je prava gospođa!”

Istina je sasuta u lice!

Ana i Anđela - srbija danas

Tokom sinoćnjeg izbacivanja, voditelj Marko Đedović je obavio intervjue sa nekoliko zadrugara koji su trenutno među zvučnijim imenima ovog rijalitija, te pokušao da dozna razne informacije koje se kriju po ćoškovima imanja u Šimanovcima, piše Srbija danas.

Ugostio je Ivana Marinkovića, koji je pored mnoštva stavova, podijelio i onaj koji se tiče Ane Ćurčić i Anđele Đuričić, a onda otkrio zbog čega se između njih dvije, opredijelio za ime jedne.

– Ja Anu apsolutno razumijem ali nisam joj rekao, jer njoj to ne znači. Ona je izabrala jedno drvo, juče sam htio da pokažem da je Zorica iskorišćena od strane nje. Pa ako smo u problemu nismo krvni neprijatelji. Mislim da je ona kao izduvani balon jer kompletna situacija i energija koja ju je držala budnom. Ljudi mogu iz tog njenog ponašanja da pomisle da joj Zvezdan nedostaje. Možda sada shvati da ga još uvijek voli. Anđela je svoju ljubav opravdala, dala sve, a Ana nije trebala. Veća gospođa je ispala Anđela koja je ishitreno reagovala, nego Ana sa 46 koja je došla sa pričom male gutalice – rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh