Film i TV

GAĐAO JE POSRED LICA! Zvezdan doživio POMRAČENJE, jer ga je Anđela OTJERALA kao KERA!

Armagedon u “Zadruzi”!

Zvezdan Slavnić - screenshot

Sada je već poznato kako su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli, jer zadrugar nije načisto sa tim kakvu sliku ima o Helgi, te je rekao da želi da sačeka kraj rijalitija.

Međutim, izrevoltirana trenutnim stanjem, Anđela je odlučila da više neće glumiti žrtvu, pa je uspjela da isprovocira Slavnića svojim neočekivanim stavom, kada je počela da ga tjera i time ponižava.

– Gubi se! Gubi se, Zvezdane lažna frko! Gubi se! Ja ne mogu da vjerujem da mi ovo radiš, ma skloni se, bre! – vikala je Anđela kroz suze, ali stisnula zube i smogla snage da ga otjera od sebe.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon ovih riječi, Zvezdanov ego je bio povrijeđen, te se odlučio na očajnički potez i doskorašnju ljubavnicu gađao posteljinom uputivši joj preki pogled.

Da li ovaj postupak treba da nas iznenadi i da li je ovo samo početak raskola izmešu ovog dvojca, ostaje nam da u narednim danima ispratimo, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh